WhatsHelp Chat Button

10

 

Izbira jezika

Darilni bon

presentDarilni bon

preberi več

Hitri kontakt

ne pozabi - klic preko whats'up je brezplačen in hitrejši od tipkanja ;)
whatsapp-logo viber
GSM: +386 64 145 260 

email: info@watersports.si
http://www.watersports.si

 

Splošni pogoji opravljanja potapljaškega tečaja

Izvajalec - Društvo Kisik - Oxygen, za športno preživljanje prostega časa
Tečajnik - oseba, ki se prijavlja na tečaj potapljanja

 

PRIJAVA NA POTAPLJAŠKI TEČAJ IN PLAČILO
• Tečajnik se lahko prijavi na tečaj preko spletnega obrazca ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijava po telefonu, FB, FB messenger in drugih medijih bo obravnavana kot prijava na tečaj.

• Ob prijavi se tečajniku po emailu ali drugem elektronskem mediju pošlje ponudba z datum veljavnosti. 

• Ponudbo je potrebno vplačati v celotnem zneseku tečaja*. Prijava na tečaj je veljavna šele po plačilu celotne ponudbe (V kolikor ni drugače dogovorjeno med izvajalcem in tečajnikom.) Vplačilo zneska, obenem pokrije tudi stroške 70€, ki jih imamo s prijavo na tečaj sam (manipulativni stroški, vnos v sistem, ipd.)

• Rezervacije brez vplačila veljajo, kot je navedeno na ponudbi.

• Cene so informativne in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, oziroma si pridržujemo spremembo cen v primeru sprememb cen izvajalev storitev pri katerih so storitve zakupljene.

• S plačilom ponudbe, se tečajnik zave, da smo zanj rezervirali termin, najeli in plačali inštruktorje, uredili zavarovanje, pokrili stroške inštruktrja in, če je v ceni tečaja oprema, tudi rezervirali opremo.  S plačilom ponudbe se tečajnik tudi strinja s temi splošnimi pogoji opravljanja potapljaškega tečaja.

• Opisi pri posameznih tečajih in vsebinah lahko vsebujejo napake, ki ne morejo biti podlaga za spor!

 

ODPOVED POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Odpoved prijave po plačilu tečaja, razen v primeru odpovedi tečaja s strani izvajalca, ni mogoč. Izvajalec si pridružuje pravico, da posamezen razpisan termin tečaja odpove, v kolikor nanj ni bilo prijavljeno zadostno število tečajnikov. V tem primeru se tečajniku ponudi nov termin za tečaj.

• Če tečajnik na tečaj ne pride in nas o svoji odsotnosti ne obvesti vsaj en teden pred pričetkom tečaja preko emaila, vplačani znesek zapade! V primeru, da se tečajnik tečaja ne more udeležiti in nas je o tem obvestil vsaj teden pred pričetkom, ga ima možnost opraviti tudi v kasnejših rokih vendar najkasneje do konca tekočega leta od prijave. (sezona traja predvidoma od maja - septembra). Če do konca sezone nimamo več razpisanega skupinskega tečaja, se ob doplačilu do polne cene, lahko ponudi tečajniku individualno izvedbo le-tega. V kolikor tečajnik najde nadomestnega tečajnika, se lahko izpelje zamenjava pod istimi pogoji tečaja samega.

 

PRESTAVITEV POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Tečajnik lahko prestavi del tečaja na kasnejši termin, vendar nas mora o tem obvestiti en teden pred začetkom tečaja. V tem primeru ima možnost opravljati tečaj v kasneješem terminu, vendar najkasneje do konca tekočega leta od prijave. (sezona traja predvidoma od maja - septembra).  Če do konca sezone nimamo več razpisanega skupinskega tečaja, se ob doplačilu do polne cene, lahko ponudi tečajniku individualno izvedbo le-tega ali del tečaja, da ga zaključi v celoti. V kolikor tečajnik najde nadomestnega tečajnika, se lahko izpelje zamenjava pod istimi pogoji tečaja samega.


SPREMEMBA PRIČETKA POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Izvajalec si pridržuje pravico prestaviti pričetek tečaja iz objektivnih razlogov (višja sila, premalo prijav na termin, slabo vreme, bolezen inštruktorja). V tem primeru se vplačani znesek iz ponudbe vrne ali prenese na naslednji prosti termin! V kolikor tečajniku noben od ponujenih terminov ne ustreza, izvajalec vrne denar.

 

PREKINITEV POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Tečajnik lahko kadarkoli odstopi od potapljaškega tečaja, vendar v tem primeru ni upravičen do vračila tečajnine. 

• Tečajnik lahko kadarkoli prekine tečaj iz zdravstvenih razlogov, v tem primeru ga ob doplačilu lahko nadaljuje v enem izmed naslednjih razpisanih terminov.

• V primeru višje sile (slabo vreme, bolezen inštruktorja) lahko izvajalec kadarkoli prekine potapljaški tečaj. V tem primeru izvajalec zagotovi kandidatom ustrezen nadomestni termin, v katerem bodo lahko tečajniki tečaj zaključili. Tečajniki v tem primeru niso upravičeni do vračila vplačane tečajnine.

• Izvajalec lahko kadarkoli prekine praktični del potapljaškega tečaja na morju, jezeru, če oceni, da vremenske razmere ne omogočajo varne izvedbe tečaja ali pa je prisotna morebitna druga nevarnost za tečajnike. V tem primeru lahko izvajalec izbere drugo primerno lokacijo za izvedbo tečaja. Nadomestna lokacija pa ni nujno, da če je bil prvi del tečaja opravljen npr. na morju, da se tečaj nadaljuje na morju, ampak lahko na drugi ekonomsko upravičeni lokaciji.

• V kolikor tečajnik ni ustrezno "fit" in zaradi utrujenosti ali nezmožnosti nadaljevanja tečaja le-tega prekine, ni upravičen do vračila tečajnine. Tečaj lahko nadaljuje od doplačilu. V tem primeru se tečajniku predlaga idividualno izvedbo od usteznem doplačilu tečaja.

• V kolikor se je tečajnik izposodil opremo, jo je kljubo odpovedi dolžan oprano in nepoškodovano vrniti na mesto izposoje.
TEORETIČNI DEL TEČAJA
• Tečajnik se zaveda, da mora teoretični del predelati sam doma. Največkrat teoretični del vsebuje knjigo in video. Samo srečanje za teorijo z inštruktorjem je lahko v živo ali preko skype, zoom. 

• V kolikor tečajnik ne naredi teoretičnega dela tečaja, se smatra, da ni ustrezno pripravljen. V tem primeru v skladu s strandardi ne more nadaljevati tečaja. Samo nadaljevanje je lahko prestavljeno na kasnejši termin. V tem primeru se mora tečajnik zavedati, da ni dolžan do povračila vplačanega zneska za sam tečaj. Zavedati se mora tudi, da se mu lahko dodatno obračunajo stroški za praktični del tečaja. Če tečajnik ne nadaljuje praktičenega dela tečaja, ni upravičen, do povračila vplačanega zneska.

 

LOKACIJA POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Tečajnik se načeloma lahko prijavi za določeno lokacijo izvajanja potapljaškega tečaja; Bled, Fiesa, Hrvaška. Vendar v primeru, da ekonomsko ali ni dovolj prijavljenih tečajnikov lahko ponudimo alternativno lokacijo. V tem primeru je tečajnik dolžan doplačati razliko, če je ta različna po ceniku. 

• Tečajnik se mora zavedati, da pri lokacijah, kot so Fiesa in Hrvaška pride lahko do dodatnih stroškov. Stroški so lahko: uporaba potapljaškega centra, dovolilnica za potapljanje na hrvaškem, nočni potop, polnjenje zrak, nitrox ali drugih plinov, izposoja dodatne opreme, parkirnine, spanje, prehrana, prevoz. Dodatni stroški niso vključeni v ceno tečaja in se plačajo direktno potapljaškemu centru na lokaciji. 

 

NEUSPEŠNA ZAKLJUČITEV POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• V kolikor tečajnik ne uspe doseči standardov za posamezni tečaj, mu ga inštruktor ne prizna, kot opravljenega. V takem primeru ima tečajnik možnost nadaljevati tečaj individualno, od doplačilu v terminu, ki mu ustreza in v dogovoru z inštruktorjem ali v kasnejšem terminu ob razpisanem tečaju za skupine.

• Ne glede na izbrano opcijo nadaljevanja tečaja iz prejšnjega odstavka se tečajniku lahko zaračuna: najem opreme, polnjenje jeklenk, uporaba potapljaškega centra po ceniku, prevoz, čas, ki ga inštruktor porabi za nadaljevanje tečaja, parkirnine in morebitne druge stroške.

 

DOLŽINE TRAJANJA POTAPLJAŠKIH TEČAJEV
Tečaji so organizirani fleksibilno, a v zmožnostih izvajalca. Načeloma pa velja:
• Prva podvodna izkušnja - DSD; 2-3 ure, lokacija glede na smiselnost vs. vrednost vplačanega zneska.

• Začetni potapljaški tečaj - OWD; teorija 1/2 dneva, oprema 1/2 dneva, vaje in 4 potopi so razdeljeni v 2 dneva. Načeloma pa je razdeljen tečaj na sledeč urnik: teorija četrtek 16-20, oprema petek 16-20, vaje in potopi sobota in nedelja cel dan od 8:00 - 17:00.

• Nadaljevalni potapljaški tečaj - AOWD; teorija 1/2 dneva, 5 potopov pa so razdeljeni v 2 dneva. Načeloma pa je razdeljen tečaj na sledeč urnik: teorija petek 16-20, potopi sobota in nedelja cel dan od 8:00 - 17:00, v kolikor gre za nočni potop v največjem času trajanja 2 uri.

• Prva pomoč - EFR; teorija in vaje 1/2 dneva. Načeloma pa je razdeljen tečaj na četrtek 16-20.

• Potapljač - Reševalec - Rescue Diver; teorija 1/2 dneva, 9 vaj in 2 scenarija pa sta razdeljena v 1 dan. Načeloma pa je razdeljen tečaj na sledeč urnik: teorija petek 16-20, 9 vaj in 2 scenarija pa sobota ali nedelja cel dan od 8:00 - 17:00.

• Divemaster - po dogovoru, individualno.

• Specialnosti; na splošno velja teorija 1/2 dneva, 1-3 potopi v istem dnevu, kot teorija. V kolikor pa so za samo specialnost 4 potopi, se le-to razdeli v dva dneva, skupaj s teorijo od 8:00 - 17:00. V kolikor gre za nočni potop v največjem času trajanja 2 uri.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
S prijavo na tečaj tečajnik dovoljuje izvajalcu, da njegove osebne podatke shranjuje, upravlja z njimi in jih uporablja:
• z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja;
• za potrebe priprave in izvedbe dejavnosti izvajalca;
• za namene trženja dejavnosti izvajalca;
• pošiljanje elekotrnskih sporočil na email tečajnika o dejavnosti izvajalca (tečaji, izleti, akcije, ....)
• tečajnikovi podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, pripadajo pa mu tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.POŠILJANJE PROMOCIJSKEGA MATERIALA PO E-POŠTI
• Izvajalec pošilja po e-pošti svojim tečajnikom obvestila in promocijski material. Če tečajnik ne želi prejemati promocijskega materiala, mora o tem obvestiti izvajalca pisno ali po elektronski pošti. Največkrat pa ima tečajnik možnost odjave iz novic direktno v novicah samih.


ODGOVORNOST TEČAJNIKA - UDELEŽENCA POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Tečajnik se tečaja udeleži na lastno odgovornost.
• S prijavo na tečaj tečajnik potrjuje, da je seznanjen, da kot udeleženec v programu nosi odgovornost za nezgodo oz. poškodbo sebe ali drugih udeležencev v programu in izgubo oz. krajo osebnih predmetov ter da v naštetih primerih nosi odgovornost za nastale stroške sam.
• Prav tako je tečajnik dolžan ravnati po navodilih inštruktorja**, vodečega na tečaju in v primeru neupoštevanja inštruktorjevih navodil nosi celotne posledice sam.
• Tečajnik se mora zavedati, da je nujno upoštevati urnik tečaja in prihajati točno. Zamujanje na tečaj je nekorekten do ostalih tečajnikov in nespoštljiv do inštruktorja, prav tako lahko povzroči, da v navedenem terminu zaradi zamujanja tečanika ni mogoče opraviti vseh obveznosti potapljaškega tečaja. V tem primeru lahko tečajnik zaključi tečaj v drugem terminu ob doplačilu. Takega tečajnika lahko inštruktor izključi iz nadaljevanja tečaja.
• Tečajniku je za čas tečaja prepovedano kakršno koli uživanje drog, alkohola ali drugih nedovoljenih substanc. V primeru, da bi tečajnik pred potopom ali med površinskim intervalom užival ali bil pod vplivom alkohola oz. drog, mu inštruktor potapljanja prepove nadaljnje opravljanje potapljaškega tečaja. Tečajnik v tem primeru ni upravičen do vračila tečajnine ali kakršnega koli nadomestila. 
• Od tečajnikov se pričakuje, da na tečaj pridejo spočiti in naspani. Nesprejemljivo je tudi ponočevanje in popivanje dan pred potapljanjem. Potapljaški inštruktor lahko v tem primeru tečajniku prepove opravljanje tečaja, v kolikor oceni, da tečajnik ni v primernem pishofizičnem stanju za potapljanje. Tečajnik v tem primeru ni upravičen do vračila tečajnine ali kakršnega koli nadomestila.
• V kolikor je tečajnik na tečaju moteč ali nespoštljiv do izvajalca ali inštruktorja, ali celo žaljiv, ga izvajalec ali inštruktor lahko odstrani s tečaja. Tečajnik v tem primeru ni upravičen do vračila tečajnine ali kakršnega koli nadomestila.
• Vsi tečajniki morajo na začetku tečaja tudi podpisati izjavo o odgovornosti, za mladoletne velja samo podpis s strani staršev ali skrbnika.
• V kolikor tečajnik zamolčni kakšno od bolezni pri izjavi o zdravstvenem stanju nosi celotne posledice sam.
• V kolikor bi imel tečajnik kakršne koli zdravstvene težave tekom tečaja, je o tem dolžan opozoriti inštruktorja oz. izvajalca. 

 

UPORABA POTAPLJAŠKE OPREME ZA OPRAVLJANJE POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Tečajnik lahko uporablja svojo potapljaško opremo ali pa si jo izposodi. V kolikor uporablja svojo opremo in zaradi slabe oziroma neizpravne opreme ne bi mogel zaključiti tečaja vplačanega zneska izvajalec na vrača. Ravno tako izvajalec in inštruktor** ne prevzemata nobene odgovornosti v primeru neizpravne ali pomanjkljive lastne opreme.
• V kolikor si tečajnik za čas potapljaškega tečaja izposodi potapljaško opremo pri izvajalcu, se obvezuje, da bo z njo ravnal v skladu z navodili inštruktorja** in proizvajalca. Oprema mora biti ob vračilu sprana s sladko vodo ter po možnosti suha v nasprotnem primeru si pridružujemo pravico zaračunati od 5-15€ za pranje opreme. Tečajnik se obvezuje z opremo ravnati v smislu dobrega gospodarja. V kolikor bi kljub temu prišlo do okvare izposojene opreme, krije strošek popravila izvajalec tečaja, tečajnik pa ni upravičen do vračila izposojnine ali kakršnekoli odškodnine oz. povračila nastale škode. V kolikor je do okvare prišlo zaradi malomarnega ali nepravilnega ravnanja z opremo s strani tečajnika, se tečajnik obvezuje povrniti vse stroške odprave okvare. V kolikor tečajnik opremo izgubi ali mu jo ukradejo, je dolžan izgubljeno oz. ukradeno opremo nadomestiti z novo istega proizvajalca in tipa ali pa opremo plačati po maloprodajnem ceniku takoj na TRR društva. 
• V kolikor je bila oprema, ki si jo je tečajnik izposodil izpostavljena sečnini si pridružujemo pravico zaračunati čiščenje v čistilnici.
• V kolikor je bila oprema izposojena in je tečajnik ali potapljač zaradi bolezni ali višje sile ni uporabil, ni upravičen do povračila najemnine.
• Oprema, ki si jo je tečajnik izposodil pri nas, jo je le-ta dolžan vrniti oprano s sladko vodo na mesto izposoje v istem dnevu, če ni drugače dogovorjeno. V kolikor je ne vrne pravočasno, se mu zaračuna najemnina po ceniku društva.

 

ZDRAVNIŠKI PREGLED ZA OPRAVLJANJE POTAPLJAŠKEGA TEČAJA
• Po standardih PADI zdravniški pregled ni obvezen. Na začetku tečaja vsak tečajnik izpolni in podpiše IZJAVO O ZDRAVSTVENEM STANJU, v kateri so navedene bolezni in težave, ki bi lahko bile nezdružljive s potapljanjem ali lahko omejijo le-tega tečajniku. V primeru, da bi kandidat imel katero od naštetih bolezni/težav se obvezuje, da jo/jih bo izvedel na izjavi. V tem primeru ga izvajalec napoti na obvezen zdravniški pregled, tečajnik lahko nadaljuje tečaj glede na mnenje in izjavo zdravnika. Kadar gre za mladoletne osebe  - papirje podpišejo starši ali skrbniki.
Tečajnik podpiše tudi izjavo o odgovornosti. Kadar gre za mladoletne osebe  - papirje podpišejo starši ali skrbniki.
• Zdravniški pregled je po standardih PADI obvezen za vse profesionalne kategorije potapljanja - Divemaster & inštruktor. Za te kategorije je zdravniški pregled in mnenje zdravnika obvezno. Zdravniško spričevalo je izvajalec tečaja dolžan dosledno spoštovati.
• Po standardih Disabled Divers International (DDI) je zdravniški pregled obvezen. Tečajnik pred samim tečajem pridobi mnenje ustreznega zdravnika, glede na njegovo stopnjo invalidnosti. Tečajniku se pred tečajem DDI preda ustrezen zdravniški obrazec, ki ga prej omenjeni zdravnik dopiše s svojim mnenjem, ki ga je izvajalec dolžan dosledno spoštovati.

 

DARILNI BONI
• Darilni bon je vnovčljiv eno leto od dneva izdaje in je prenosljiv! Po preteku enega leta, veljavnost bona zapade in ga ne podaljšamo.
• Darilni bom je moč izrabiti samo za program napisan na njem. V kolikor je napisana vrednost je darilni bon moč izkoristiti za katerokoli storitev v proti-vrednosti bona, manjko do polne cene pa doplačati.
• Darilni bon ni mogoče zamenjati za gotovino.
• Za izrabo kupona nas kontaktirajte vsaj en teden (priporočamo dva tedna) pred željenim terminom na kontakt: GSM: +386 64 145 260 ali email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V kolikor nimamo prostih kapacitet vam bo ponudena prva naslednja možnost v prvem prostem terminu. 
Za darilne bone poleg zgornjih štirih pogojev veljajo tudi vsi "Splošni pogoji opravljanja potapljaškega tečaja!"

 

TRAJANJE SEZONE
• Vse potope, tečaje in specialnosti izvajamo na jezeru Bled, po dogovoru hrvaška obala. Za želje izrabe bona na slovensko ali hrvaško obalo vedno kombiniramo izrabo bona v smislu kombinacije s skupino. Izraba bona mora biti namreč smiselna tudi za izvajalca, da si lahko pokrije stroške.
• Potapljaška sezona načeloma traja med majem in oktobrom, lahko se skrajša ali podaljša zaradi slabega vremena ali zime! 
• Tečaje je mogoče opraviti tudi izven sezone, ob predhodnem dogovoru z izvajalecem.

 

ZAVAROVANJE
• Praviloma so tečajniki zavarovani preko inštruktorja pri eni izmed potapljaških zavarovalnic DAN ali Aquamed. Zavarovanje velja le za tečaja DSD in OWD.
• Za višje stopnje, kot so AOWD in dalje se smatra, da mora tečajnik pred pristopom samostojno imeti zavarovanje sklenjeno pri eni od potapljaških zavarovalnic. Izvajalec o tem ni dolžan obvestiti tečajnika. 
• Divemaster in Assistant instructor tečajnik, kot tudi certificiran potapljač, se smatra, da ima zavarovanje sklenjeno pred udeležbo na tečaju samem. Izvajalec o tem ni dolžan obvestiti tečajnika, kot tudi že certificiranega potapljača.
• Certificiran potapljač mora sam poskrbeti za zavarovanje pri eni od potapljaških zavarovalnic. S tem se varno udeležuje potopov v naši organizaciji, kot tudi drugje. Izvajalec o tem ni dolžan obvestiti že certificiranega potapljača.
• V kolikor potapljač ali tečajnik nima zavarovanja stroške v primeru nesreče ali višje sile nosi sam in od izvajalca ni upravičen do povračila stroškov nastalih med, pred in po potopu.
Potapljač lahko zavarovanje sklene pri zavarovalnici, ki jo trži naše društvo. LINK

 

FOTO in VIDEO material
• S prijavo se tečajnik zaveda, da bo na tečaju samem oz. med potekom le-tega lahko tudi fotografiran oz. sneman s strani sotečajnikov ali organizatorja tečaja. V kolikor se s tem ne strinja mora o tem predhodno obvestiti organizatorja tečaja.
• S prijavo se tečajnik zaveda, da bo organizator uporabil foto in video material za potrebe objave na svoji spletni strani, socialnih omrežjih, drugje (tiskani mediji, ...), kot tudi kasneje v promocijske oz. ostale namene. V kolikor se s tem ne strinja mora o tem predhodno obvestiti organizatorja tečaja.

 

IZVAJANJE POTAPLJANJA
• Certificiran potapljač se praviloma lahko prijavi na potop, ki ga izvaja izvajalec. Praviloma se na potop prijavi preko spletnega obrazca ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
• Po telefonu, FB, drugih medijih in osebno prijava ni nujno veljavna!
• V primeru, da so mesta polna ali prijava zadnji hip ni nujno, da izvajalec upošteva prijavo.
• Pri razpisu je največkrat tudi napisan znesek, ki ga je potrebno vplačati, da je prijava veljavna. Lahko tudi celoten znesek. S prijavo iz prvega odstavka in plačilom iz tega odstavka, se smatra da je potapljač prijavljen na potop.
• V kolikor se na dan potapljanja potapljač ne pojavi na lokaciji zaradi bolezni, višje sile in podobno mu izvajalec ni dolžan povrniti stroškov delno ali že celotno vplačanega zneska.
• V kolikor se potapljač prijavi na dva ali več potopov v enem dnevu in se zaradi višje sile, mraza ali drugega razloga ne udeleži naslednjih potopov, mu izvajalec ni dolžan povrniti stroškov delno ali že celotno vplačanega zneska.
• V kolikor je bila oprema, ki si jo je potapljač izposodil pri nas, izpostavljena sečnini si pridružujemo pravico zaračunati čiščenje v čistilnici.
• Oprema, ki si jo je potapljač izposodil pri nas, jo je le-ta dolžan vrniti oprano s sladko vodo na mesto izposoje v istem dnevu. V kolikor je ne vrne pravočasno, se mu zaračuna najemnina po ceniku društva.--------------------------------- 

*s 1.1.2016 je Slovenija uvedla nov zakon v zvezi z gotovinskim plačevanjem. V izogib dodatnim stroškom in morebitnim težavam smo uvedli negotovinsko poslovanje izključno preko TTR društva.

** inštruktorja, divemastra ali vodja potopa oz. organizatorja izleta, tečaja.
 

19/01/2016, dopolnjeno oktober 2018 in marec 2019, junij 2020, januar, junij, avgust 2021, dopolnjeno maj 2022.

FaLang translation system by Faboba

PADI

PADI ver bw Adobt a dive site 
padi tec rec logo new

 

Potapljaško Zavarovanje

aquamed

Splošne informacije

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information